1. LUUKKU

nokkonen4

Ensimmäisestä Joulukalenteri-luukusta paljastuu Màdaran joulupakkaus, joka sisältää minikokoisen nokkosvoiteen sekä täysikokoisen nokkosveden. Nämä tuotteet on suunniteltu herkälle iholle ja pohjoisen vaativiin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin sopiviksi.

Nokkonen sisältää runsaasti erilaisia iho-oireita ja ärsytyksiä rauhoittavia ainesosia: lehtivihreää, C- ja K-vitamiineja, pantoteenihappoa, karotenoideja, B-vitamiineja, tanniineja sekä mineraaleja kuten rautaa ja kuparia. Nokkossuihke jättää iholle virkistävän ja raikkaan tuntuman, kun taas voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti jättäen ihon sileän mattapintaiseksi.

Nokkostuotteet sopivat koko perheelle. Itse tykkään käyttää nokkosvettä kasvoveden tapaan, kun taas nokkosvoide osoittautui mainioksi kosteuttajaksi kuiville käsilleni. Tämän lahjapakkauksen tuotteet sujautan helposti myös käsilaukkuuni, matkalle mukaan. Mukana tulevasta pakkauksesta voit askarrella lintulaudan talvi-iloksi 🙂 Suosittelen joululahjapakettiin.

Tykkää/kommentoi facebookissa tai kommentoi blogiin, miten sinä olet käyttänyt nokkosta vai onko se sinulle uusi tuttavuus? Näin olet mukana joulupakkauksen arvonnassa. Arvonnan voittaja julkaistaan inWell-joulukalenterin 2.luukussa.

 

Nokkosta on käytetty paitsi ravintona, myös lääkkeenä vuosisatoja. Vanha kansa on hoitanut erilaisia iho-oireita (esim. psoriasista, ihottumaa, hilseongelmaa) nokkosvedellä.

NOKKOSSUIHKE rauhoittaa ja kosteuttaa. Tämän monitoimituotteen sisältämä nokkosenlehtivesi hoitaa ja suojaa ihoa, auttaen rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Tuotetta voi käyttää koko vartalolle, niin kasvoille, kaulalle kuin käsivarsiin hoitamaan ja kosteuttamaan. Tuote sopii koko perheelle. Suihke antaa paitsi välitöntä kosteutta, myös pitkäkestoisempaa kosteutta, aivan kuin iholle olisi levittänyt ihan ohuelti kosteusvoidetta.

NOKKOSVOIDE suojaa suomalaista ihoa erilaisilta sääolosuhteilta. Nokkosen ihoa rauhoittavat ja suojaavat ominaisuudet auttavat hoitamaan erilaisia ihoärsytyksiä ja voiteen sisältämä sheavoi kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Voidetta voi käyttää kasvoille ja koko vartalolle. Tuote sopii koko perheelle.

Nokkostuotteet Màdaralle on suunnitellut toimittaja/tuottaja/bloggaaja Noora Shlinger. Nokkossuihke ja nokkosvoide on Mádara by Noora -tuotteiden tapaan 100% luonnonkosmetiikkaa (Natural & Organic Ecocert), sertifioitu ja vegaaninen. Nokkostuotteita ja muita luonnonkosmetiikkatuotteita voit tilata www.naturalgoodscompany.com verkkokaupasta.

 

 


Keskustelu

 1. Nokkonen on uusi tuttavuus, mutta olisi kiva kokeilla miten auttaisi atooppisen ihon hoidossa. 🙂

 2. En ole oikeastaan koskaan käyttänyt nokkosta missään muodossa. Olispa hyvä testata!

 3. Enpä ole ennen kokeillut nokkosta missään muodossa. Varmaan virkistävä vaikutus! ☺

 4. En ole myöskään kokeillut nokkosta missään muodossa. Tuota voidetta kuiville käsille olisi hyvä testata.

 5. En ole kokeillut nokkosta, kuin ikävinä polttamina kukkapenkkiä siistiessä.
  On kyllä pitänyt nokkoslettuja kokeilla.
  Tuo suihke etenkin kiinnostaa.

 6. Olen käyttänyt kuivattua nokkosta oikeastaan mihin tahansa ruokaan sekä tietysti lättyihin. Pesen hiukset myös yrttishampoolla, joka sisältää nokkosta.

 7. Aivan uusia tuttavuuksia nuo nokkostuotteet minullekin. Suihke kuulostaa hyvältä – kosteutusta ilman rasvaisen voiteen tuntua. 🙂

 8. Olen joskus lisännyt pakkasessa ollutta nokkosraastetta perunamuussin sekaan. Kuulostaa hyviltä tuotteilta!

 9. Nokkosteetä olen juonut ja muistaakseni mummi teki joskus nokkoslättyjäkin. Muutoin ei ole kokemusta kuin nokkosen polttamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *