13.LUUKKU

kauratyyny

Tänään inWell- Joulukalenterissa sinulla on mahdollisuus voittaa PARAS YSTÄVÄ.

 

Hellitä hetkeksi, anna velvollisuuksista ja huolista johtuvien paineiden ja jännitysten sulaa PARHAAN YSTÄVÄN hyvissä käsissä. Nautin PARHAAN YSTÄVÄN hellivästä lämmöstä varsinkin alkutalven pimeinä iltoina.

Kauratyyny rentouttaa ihanasti hartioita, antaa lievitystä myös nivelalueiden kolotuksiin ja alaselän jännityksiin.

 

kauratyynyt2

PARAS YSTÄVÄ-hoitopakkaus on nopea ja helppokäyttöinen, tarvitset sitten lämpöä tai kylmää. Raaka-aineena käytetty kaura sitoo lämmön itseensä pitkäksi aikaa.

Voit tutustua erilaisiin hoitotyynyihin Hyvinvoinnin tavaratalossa.

 

Tykkää/kommentoi facebookissa tai kommentoi blogiin, miten käytät/käyttäisit kauratyynyä? Näin olet mukana Paras ystävä-kaurahoitopakkauksen arvonnassa. Arvonnan voittaja julkaistaan inWell- Joulukalenterin 14.luukussa.

 

inWell- Joulukalenterin 12.Luukun Lahjakortin tehokkaaksi todettuun kotitreenipalveluun voitti Kata Vainio! Onnea voittajalle! Laittaisitko yhteystietosi minulle sanna@inwell.fi


Keskustelu

  1. Olen käyttänyt kauratyynyä niskajumien lieventämiseen. Juuri tällä viikolla luin palolaitoksen tiedotteen, että mikrossa lämmitettävissä kauratyynyissä on paloriski. Lämmenneet kaurat saattavat kyteä ja sytyttää palon vielä pitkänkin ajan jälkeen, jos ovat palavan materiaalin lähellä esim. sängyssä. Ollaan varovaisia, eikä kuumenneta kauratyynyjä liikaa.

  2. Oi, tuo ois niin hyvä kroonisesti kipeille hartioille ja niskalle! Lisäksi voisi kokeilla iskiaskipuunkin.

  3. Pitkistä autolla ajomatkoista jumiutunut niska-hartia-seutu tervehtisi parasta ystävää mielellään. 🙂

  4. kauratyynyä olen käyttänyt lievittämään mahakipuja, äitiltä olen välillä saanut sellaisen lainaksi..kiva olisi omistaa omakin kauratyyny ♥

  5. Raskausaikana olen käyttänyt ja nykyisin otan kauratyynyn esille aina kun tuntuu että flunssa iskee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *