18.LUUKKU

kollageeni

Päivän arvonnassa ylellinen Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarjavoide.  

 

Kotimainen voide kasvoille ja kaulan alueelle, joka sisältää vahvan annoksen kollageenia, sekä luomutyrnimarjaa, biotiinia ja C-vitamiinia. Voide pehmentää, virkistää ja ravitsee: saat kauniimman ja parempikuntoisen ihon. Toimii myös luonnollisena aurinkosuojana ja sopii erityisen hyvin kuivalle iholle.

 

Tykkää/kommentoi Facebookissa tai kommentoi blogiin, joko joululahjat on hommattu? Päätyikö pukinkonttiin ihonhoitotuotteita? Näin olet mukana Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarjavoiteen arvonnassa.

 

kollageeni1

 

Kollageeni muodostaa 30-40% elimistön proteiineista, ja ihosta jopa noin 70-75% on kollageenia, jos kyseessä on nuori ja terve iho. Kollageenin luonnollinen muodostuminen alkaa hiipua noin 25 vuoden iässä ja loppuu kokonaan nelikymppisellä. Kollageenin puutteestako johtuu vanhusten ryppyinen iho?

Kollageenin puutteessa keho voikin oireilla, eli iho alkaa ikääntymään rypyin ja juontein, mustelmaherkkyys lisääntyy ja haavojen parantuminen hidastuu.

 

Ylellistä Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarjavoidetta on saatavilla terveyskaupoista ja apteekeista. Vinkkinä huikea tarjous Hyvinvoinnin tavaratalossa. 

 

inWell- Joulukalenterin 17.Luukun herkullinen CocoVi Raakasuklaan valmistuspaketti lähetetään sinulle Miia Heikkinen. Onnittelut voitosta! Laittaisitko yhteystietosi minulle sanna@inwell.fi

 

 

 


Keskustelu

  1. Joululahjat hankittu hyvissä ajoin:) ihonhoitotuotteita ei ole tänä vuonna päässyt pakettiin mutta tällaisen kyllä vielä sujauttaisin omaan lahjaani!

  2. Ei oo vielä joululahjat ostettuina eikä paketissa..😁 eikä taida olla ihonhoitotuotteita ainakaan vielä kontissa..

  3. Kaikki tarpeelliset joululahjat on ostettu, jos jotain yllättävää tulee vielä eteen niin saattaa pukinkonttiin päätyä. Ihonhoitotuotteita ei pukinkontista tänä vuonna löydy.

  4. Hyvällä mallilla joululahja-asiat ovat, mutta vielä muutama herkkulahja on leipomatta. 🙂

  5. lahjat on aika laila hommattu, tällä kertaa innostuin kokeilemaan kotikosmetiikkaa( kuorintavoidetta) lahjaksi.:)

  6. Aikalailla ovat paketissa. Ihonhoitotuotteita ei ole pakattuna mutta tällainen otettaisiin kyllä heti käyttöön. 🙂

  7. Yksi lahja enää hankkimatta. Kosmetiikkaa ei tullut nyt ostettua. Itselle kyllä kelpaisi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *