23.LUUKKU

radiant

 

Luksusta ihonhoitorutiineihin; Radiant Energy tehoöljy. Ihoa virkistävä ja kirkastava öljycocktail tekee ihosta kauniin kuulaan. 23.Luukku

 

Mádara Superseed Kasvoöljy Radiant Energy sisältää yhdeksää arvokasta kuivaöljyä. Antioksidanttiset mustikan-, lakan- ja karpalonsiemenöljyt on yhdistetty puhdistaviin karhunvatukka-, mustakumina- ja persiljansiemenöljyihin sekä ihoa pehmentäviin kurpitsan-, ruusunmarjan- ja jojobansiemenöljyihin. Kasvioöljy imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä rasvaista tunnetta iholle. Öljy antaa voimaa ihon omille uudistumisprosesseille, kosteuttaa sekä auttaa ehkäisemään ulkoisten ärsykkeiden ja stressin aiheuttamia ihovaurioita.

Radiant Energy tehoöljyä voi käyttää joko sellaisenaan, tai sekoittamalla muutaman tipan kosteusvoiteen joukkoon, kuten itse teen. Öljy soveltuu käytettäväksi aamuin illoin, mutta suositeltavaa erityisesti iltaisin.

SOVELTUU ERITYISEN HYVIN niille, joiden iho on väsynyt ja eloton, veltto tai jossa esiintyy ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tai pieniä juonteita.

Tehoöljy on pakattu kauniiseen ja arvokkaan näköiseen pakkaukseen, mikä antaa pienen luksuksen tunteen ihonhoitorutiineihin. Tuoksu on raikas ja ylellinen ja annostelu pipetin ansiosta helppoa ja hygieenistä. Olen myyty tälle tuotteelle <3

”Solutasolta katsoen kasvit ja ihmiset ovat sukulaisia. Tästä johtuen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat erityisen tehokkaita, koska ne puhuvat samaa kieltä ihosi ja jokaisen solusi kanssa. Koska kehosi on osa luontoa, se tunnistaa MÁDARA kosmetiikkatuotteiden luonnolliset raaka-aineet ja ottaa itsellensä niiden parhaimmat ja tärkeimmät osat. Siksi MÁDARA kosmetiikkatuotteet eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös hellävaraisia ja auttavat kehoasi voimaan hyvin.”

 

Tykkää/kommentoi facebookissa tai kommentoi blogiin, vaikka jouluiset terveiset! 😀 Näin olet mukana Mádaran Radiant Energy tehoöljyn arvonnassa. Arvonnan voittaja julkaistaan inWell- Joulukalenterin 24.luukussa.

 

Mádara tuotteet löydät helposti Natural goods company verkkokaupasta.

Onnittelut sinulle Sallamari Tyni! Voitit inWell- Joulukalenterin 22.Luukun Husky Banana- treenihousut. Laittaisitko minulle yhteystietosi ja mikä koko sinulle laitetaan? sanna@inwell.fi

 

 


Keskustelu

  1. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille, erityisesti niille jotka käyvät töissä jouluna <3

  2. Lämpöistä joulua kaikille! Syökää hyvin, levätköön hyvin, liikkukaa edes vähän 🙂

  3. Yksi yö nyt jouluun on, laskin aivan itse äsken… 🙂

    Ihanaa joulua kaikille!

Comments are closed.