3.LUUKKU

puhdas

 

Joulukalenterin 3. luukussa on mahdollisuus voittaa itselleen magnesiumsitraattijauhe tai magnesiumspray. 

 

Tiesitkö, että kehon magnesiumvarastoja voi täydentää myös ulkoisesti? Kipeää tai särkevää lihasta voi lääkitä magnesiumsuihkeella suoraan ongelmakohtaan. Näin magnesium vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti halutulla alueella. Magnesiumspray on koko perheen tuote. Suihketta voit käyttää magnesiumin puutetiloihin, mm. lihaskramppeihin, kasvukipuihin, migreeniin, suonenvetoihin ja levottomiin jalkoihin.

Puhdas+ magnesiumsitraatti on lisäaineeton ja täysin puhdas magnesium. Mauton jauhe on helppo sekoittaa mehuun, veteen, muuhun juomaan tai smoothieen. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintäkäsittelyaineita. Jauhe on niin puhdasta, että sitä riittää suhteessa pienempi määrä samaan efektiin, verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

puhdas1

Magnesiumilla on lukuisia tehtäviä kehossa. Sitä tarvitaan muun muassa lihasten ja sydämen toimintaan, väsymyksen torjuntaan, energiantuotantoon, stressin lievennykseen ja rasvanpolttoon. inWell- blogista löydät postauksen, missä kerrotaan tarkemmin magnesiumin tärkeydestä sekä ohjeet, miten voit testata oman magnesiumin tarpeesi.

Suihke on oivallinen apu kramppeihin ja suonenvetoihin. Pari yötä sitten toinen pohkeeni kramppasi nukkuessa. Muutama suihkaus magnesiumia ongelmakohtaan ja pieni venytys, niin kylläpä helpotti viipymättä. Miten selviäisinkään raskausajan yöllisistä suonenvedoista ilman tätä 🙂 Vaikkakin suonenvetoja on nykyisin huomattavasti vähemmän kuin ennen, johtuen säännöllisestä iltarutiinista; magnesiumjauhetta sisältävä vesilasi ennen nukkumaan menoa.

 

puhdas3

 

Tykkää/kommentoi facebookissa tai kommentoi blogiin, käytätkö ravintolisänä magnesiumia? Kumman magnesium- tuotteen sinä haluaisit voittaa? Näin olet mukana valitsemasi puhdas+ magnesiumvalmisteen arvonnassa. Arvonnan voittaja julkaistaan inWell-joulukalenterin 4.luukussa.

 

Joulupukille vinkkinä: Puhdas+ tuotteet löydät pukinkonttiin hyvinvarustelluista terveyskaupoista ja apteekeista.

 

inWell-Joulukalenterin 2.Luukun pukka-teepaketin voitti Laura MuhonenOnnea voittajalle!  Laittaisitko yhteystietosi minulle sanna@inwell.fi

 


Keskustelu

  1. Minulla purkista magnesiumia tulee syötyä päivittäin monivitamiini- ja hivenainevalmisteen kanssa, mutta tuo spray – siitä en ole kuullutkaan! Suonenvetotaipumusta on ja villasukat jalassa nukun melkein ympäri vuoden, joten spray kiinnostaisi. 😉
    Sanni

  2. En myöskään ole suihkeesta kuullut,magnesium sensijaan kuuluu kyllä lisäravinnevalikkoon.

  3. Spray kiinnostaisi minulla. Oon vähän huonosti huolehtinut kaikista ravintolisistä 🙁

  4. Jopas sattui somasti: juuri eilen illalla luin asiasta, ensimmäistä kertaa. Olisipa kiva päästä kokeilemaan 👍

  5. Jauhe kiinnostaisi.magnesium sitraattia olen kyttäänyt tablettien muodossa ravintolisänä.:)

  6. Magnesiumia ei ole tullut nyt syötyä, vaikkakin juuri viime yönä pohjekramppi muistutti taas että pitäisi aloittaa sen syönti, minulla myös raskausajan vaiva että pohkeet kramppailee öisin. 🙂

  7. Magnesimsuihkeen voittaisin mielelläni, suonta vetää pohkeista ja varpaista harva se yö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *