4.LUUKKU

foodin

 

Neljännessä luukussa voit voittaa suklaisia toffeenamuja joulunajan herkutteluhetkiin! 

 

Tätä kuvaushetkeä suunnitellessa minulle meinasi käydä hassusti 🙂 En malttanut olla avaamatta pakkausta heti sen saavuttua. Tuoteseloste vaikutti siltä, että tässä täytyy olla herkku minun makuuni. Kyllä, nämä hivelivät täydellisesti makunystyröitäni; kuvaushetkellä pussi oli lähes tyhjä, jäljellä vain kuvassa näkyvät samettisen pehmeät herkkupalat. Sain kuin sainkin kuvan otettua.

Nämä Foodinin raakasuklaamulperit on tehty käsityönä Suomessa. Raakasuklaaseen on valittu Perulainen luomu criollo -kaakaopapu, joka on jauhettu hellävaraisesti luomu kookoksenkukkasokerin kanssa samettisen pehmeäksi massaksi, jonka jälkeen mulperit on päällystetty tällä raakasuklaamasalla. Raakasuklaapäällysteiset mulperit ovat ravinteikas ja maukas herkku. Raakakaakaon ja marjojen antioksidantit yhdistettynä tekevät hyvää sekä mielelle että keholle.

 

Napostele raakasuklaamulpereita sellaisenaan tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.

 

Mulperit eli silkkiäispuun marjat ovat kevyen toffeemaisia ja kauniin paahdetun kultaisen värisiä ravinnepommeja. Mulperit sisältävät runsaasti mm. kuituja, rautaa, kalsiumia, sekä C- ja K-vitamiinia. Ne ovat myös erittäin antioksidanttipitoisia, ja sisältävät punaviinistäkin löytyvää reservatrolia. Tämä pikkuruinen marja sisältää jopa 308 kromosomia, ja se on täten geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka!

 

Tykkää/kommentoi facebookissa tai kommentoi blogiin, oletko herkkusuu? 🙂 Mikä on vastustamattomin herkkusi? Näin olet mukana superhyvien ja terveellisten raakasuklaamulperien arvonnassa. Arvonnan voittaja julkaistaan inWell-joulukalenterin 5.luukussa.

 

inWell-Joulukalenterin 3.Luukun magnesium-valmisteen voitti Liisa Manninen! Onnea voittajalle! Laittaisitko yhteystietosi minulle sanna@inwell.fi

 

 


Keskustelu

  1. Kyllä, vastustamaton herkku on maitosuklaa kaikessa muodossa. 🙂 Tässä voisi olla terveellisempi vaihtoehto sille.

  2. Olen herkkusuu, suklaa on ihanaa! Nyt olen innostunut itse tekemään fudgea lucumasta, kaakaovoista ja marjoista.

  3. Olen hieman herkkusuu joskus.. Suklaa on hyvää, mutta muita karkkeja syön hyvin harvoin. Marjat ja hedelmät maistuu mulle paremmin 🙂

  4. Liiankin suuri herkkusuu ilmoittautuu! Suklaa ja salmiakki ehdottomat heikkoudet..

  5. Olen herkkusuu, kaikkiruokainen sellainen. Näin joulunaikaan konvehdit on ykkösiä, muulloin karkkipussi, josta löytyy myös suklaata tai lakritsia.

  6. kyllä olen herkkusuu..salmiakki, jäätelö, sipsit ja pähkinät on niitä joita popsin kun herkuttelen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *