6.LUUKKU

inwell- Joululahjakortti

Kuudennessa luukussa arvotaan Joululahjakortti kiireisten suosimaan inWell-videotreenipalveluun. Arvottava lahjakortti sisältää 2 kuukauden inWell- jäsenyyden. Täältä voit kurkata inWell- jumppaajien kokemuksia.

Lisäksi tänään nautitaan ihanasti kroppaa avaavista liikkeistä Kehonhuoltojooga- videon tahtiin. Päivän joogaliikkeet vahvistavat lisäksi hyvin käsivarsia, olkapäitä ja keskivartaloa. Jos selkäsi joskus kipuilee, tämän kehonhuoltojoogan liikkeet helpottavat ja ehkäisevät hyvin myös selän kipuiluja.

 

”Onko ystävälläsi treenihaluja, mutta ongelmana on ajan puute? Anna joululahjaksi tehokkaaksi todettu kotitreenipalvelu. Nyt inWell-lahjakortit pukinkonttiin Jouluisin hinnoin!”

 

-Vuosi+3kk=15 kuukauden jäsenyys 240€

-Puolivuotta+1kk=7 kuukauden jäsenyys 120€

-lyhyempi jäsenyys 1kk-5kk 20€ per kuukausi

 

Lahjakortin voin lähettää joko sinulle, tai suoraan lahjansaajalle.

Tilaa lahjakortti minulta sähköpostilla sanna@inwell.fi

 

Tässä joogassa keskitytään siis kehonhuoltoon. Harjoitus sisältää paljon venytteleviä liikkeitä.

Joustavat vaatteet päälle, klikkaa videoon ja nautitaan rentouttavasta joogahetkestä!

 

Tykkää/kommentoi facebookissa tai kommentoi blogiin, jos saisit lahjoittaa lahjakortin, antaisitko sen kaverillesi, sukulaisellesi vai perheenjäsenellesi? Halutessasi voit tägätä, kenelle kotitreenaaminen sopisi kuin nenä päähän. Näin olet mukana inWell- Joululahjakortin arvonnassa. Arvonnan voittaja julkaistaan inWell- Joulukalenterin 7.luukussa.

 

inWell- Joulukalenterin 5.Luukun vartalovoin ja oliiviöljysaippuan voitti Nelli Veijalainen! Onnea voittajalle! Laittaisitko yhteystietosi minulle sanna@inwell.fi

 

 


Keskustelu

  1. Minä itsekin olisin todella tämän tarpeessa, mutta lähipiiristä löytyy keväällä monta vastasyntyneen vauvan äitiä joille tämä kelpaisi myös 🙂

  2. Työkaverilleni ja samalla hyvälle ystävälleni, jolla myös pienet lapset ja työn lisäksi koko arkirumba pyöritettävänä miehen ollessa usein viikot reissuhommissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *