Hyvää ystävänpäivää!

superfood1

 

Ystävänpäivän arvonnassa voittona ”Välipalat – Virtaa Superfoodeista” kirja

 

Tämän kirjan kansi on niin houkutteleva, että siihen täytyy päästä tutustumaan hieman tarkemmin. Neljä ystävystä, Aino Mäkelä, Marjo Kauppila, Monna Pursiainen ja Hanna Sumari ovat koonneet kirjaan ravitsevia ja terveellisiä välipaloja, joiden raaka-aineina on käytetty niin  superfoodeja kuin ihan tuttujakin raaka-aineita. Ohjeita on sekä makeaan että suolaiseen nälkään, energiapatukoista ja smoothiesta munakkaisiin ja eväsleipiin saakka.

Kirjan resepteistä pääsi ensimmäisenä kokeiluun Mansikkaiset raakakakkuset. Ainesosia ei ole montaakaan, ja valmistusohje hyvin helppo ja nopea. Pohja koostuu pähkinöistä, johon makeutta tuovat taatelit ja appelsiinimehu. Herkullisen värinen kuorrute sisältää mansikoita, banaania, hunajaa ja kookosöljyä.

resepti

 

 

Kaikkien KAVERIVIIKKO kampanjasta ystävälle vinkanneiden kesken arvotaan tänään ystävänpäivänä tämä ”Välipalat – Virtaa Superfoodeista” kirja.

Nyt on siis paras hetki ilahduttaa ystävääsi hyvällä vinkillä. 💖

Täydet 3 viikkoa inWell-treenejä veloituksetta! Voimassa vielä tänään (14.2)
Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta: inwell.fi/kaveriviikko

Lipun arvontaan saat jättämällä vinkkauksestasi maininnan kommenttikenttään.

Jos sattuu ettet voita arvonnassa, voit tilata kirjan täältä.

superfood2

 

 


Keskustelu

  1. Olen kertonut työkaverilleni Inwell-treeneistä pitkät pätkät ja vinkannut myös tästä kaveriviikon tarjouksesta, täytyisikin vielä muistutella häntä tänään jos on unohtanut rekisteröityä. Eli vinkattu on. 🙂
    Sanni

  2. Pari kaveria sai linkkiä ja tiivistetyn tietopläjäyksen tästä loisto tarjouksesta 🙂

  3. Olipa huippu toi ystävänpäiväkampanja kaveriviikko,sain heti liityttyä ja vinkkasin vielä kavereillekin!mun on pitäny liittyä jo aiemminkin!
    Anle

  4. ihana arvonta ja olen vinkannut tästä hienosta tarjouksesta useammallekin kaverille! ja luulen että olen saanut innostumaan tästä.:) itsekin koitan nyt uudella tsempillä lähteä mukaan!

    1. Ja siskon sain eilen tähän lähtemään mukaan vaikkei ehtinytkään sitä kaveriviikkoa hyödyntämään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *