Mikä on inWell- treenien salaisuus?

inwell-header-vatsa

 

inWell-treenit ovat HIIT (high intensity interval training)-tyyppisiä treenejä. Kyse on siis lyhytkestoisesta, mutta kovatehoisesta harjoittelusta. Harjoituksen kesto 10-30 minuuttia ja se aika treenataan täydellä teholla.

 

MIKSI inWell-TREENIT OVAT NIIN TEHOKKAITA?

Yleisesti ajatellaan, että rasva palaa pitkäkestoisessa, matalasykkeisessä liikunnassa parhaiten. Yhä useammat tutkimukset kuitenkin osoittavat, että asia on juuri päinvastoin. Matalasykkeinen, pitkäkestoinen liikunta johtaa harvoin laihtumiseen. Sen lisäksi, että matalasykkeistä liikuntaa tulee harrastaa pitkä aika kerrallaan, aerobisen liikuntasuorituksen jälkeen energiankulutus laskee nopeasti entiselleen. Kun taas lyhytkestoisen ja kovatehoisen treenin jälkeen rasva jatkaa palamistaan pitkään treenin jälkeenkin, sillä lihakset täydentävät loppuun kulutettuja glukoosivarastojaan.  Matalalla teholla tehty  liikuntasuoritus lisää myös kortisoli-hormonin eritystä, mikä saattaa lisätä keskivartalolihavuutta. Lyhytkestoinen, kovatehoinen treenaaminen kasvattaa lihaskudoksen määrää. Lihaskudoksen kasvaessa kokonaisenergiankulutus myös kasvaa, sillä lihaskudos polttaa rasvaa tehokkaasti. Eli mitä kovemmalla teholla treenaat, sen tehokkaammin saat rasvan palamaan.

 

inWell-TREENIT SOPII KAIKILLE

inWell-videotreenit sopivat niin vasta-alkajalle, kuntoilijalle kuin kokeneellekin liikkujalle, joka kaipaa harjoitteluunsa vaihtelua. Pääpolulla on mahdollisuus lähteä liikkeelle kolmelta eri tasolta, joista voit valita itsellesi sopivimman. Näin pääset aloittamaan treenit omaa kuntotasoa vastaavista harjoituksista. Viikko-ohjelmat on suunniteltu nousujohteisiksi siten, että kehitystä tapahtuu ja harjoituksiin tulee jatkuvasti uusia haasteita. Monipuoliset harjoitukset ja uudet haasteet takaavat sen, että kyllästymistä ei tapahdu.

 

KOVATEHOISEN TREENAAMISEN EDUT

inWell- treenit aktivoivat kehon lihakset monipuolisesti. Harjoitukset haastavat  sekä hapenoton, lihaksiston, tasapainon että koordinaation. Treenien tunnuspiirteitä on lyhyt kesto ja korkea syke. inWell- treenit polttaa rasvaa tehokkaasti. Myös viskeraalinen rasva eli sisäelinten ympärille kertyvä terveydelle haitallinen rasva saa kyytiä.  inWell-harjoitukset polttaa paljon kaloreita, madaltaa kolestroliarvoja, kohottaa kuntoa, lisää kestävyyttä, parantaa insuliiniherkkyyttä sekä sokeriaineenvaihduntaa. Lähes kaikille tulee yllätyksenä se, kuinka jo muutaman viikon treenaamisella saa näkyviä tuloksia aikaan. 

Tsemppiä treeneihin 🙂

treenin jälkeen

TREENIN JÄLKEEN KAIKKENSA ANTANUT OLO, VOITTAJAFIILIS!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *