Iloista kaveriviikkoa!

Puhdistetturapu

 

Ehkä ystäväsi vinkkasi tästä mahdollisuudesta sinulle, tai sitten löysit tänne itse. Joka tapauksessa minulla on sinulle hyviä uutisia.

Tarjoan sinulle ystävänpäiväviikon kunniaksi inWell-treenipalveluun  kaikkien aikojen tutustumismahdollisuuden: saat kolme viikkoa inWell-treenejä täysin ilmaiseksi! 

Pääset kokemaan kotitreenaamisen ihanan helppouden ja tehokkuuden, ja jos treenit eivät maistu, et maksa tuosta ajasta yhtään mitään.

Nyt on siis loistava tilaisuus kokeilla inWell-treenaamista. Vastaava tarjous tuskin heti toistuu.

Minä uskon, että inWell-treenitapa on omiaan myös juuri sinulle; olitpa sitten kiireinen uraihminen, aika kortilla oleva kotiäiti tai muuten vain treenaisit mielelläsi kätevästi kotona. Ja jos odotat lasta, uskallan kyllä luvata, että odotusaikana kuvaama uusi  inWell-raskauspolku on parasta treeniä, mitä odottavalle äidille on tarjolla.

Kannattaa muistaa, että kotona treenaaminen ei ole mitään tehotonta puuhastelua, eikä sitä pidä  hävetä. Olen vahvasti sitä mieltä, että vanhat käsitykset kotona treenaamisesta joutavat romukoppaan.

Jos vielä epäröit, tutustu toki inWell-treenaajien antamaan mahtavaan palautteeseen. Sitä pääset lukemaan TÄSTÄ!

Ohjeet kaveriviikon ekstrapitkään kokeilujaksoon:

1. Mene sivuille: inwell.fi
2. Valitse etusivulta: ”liity mukaan”.
3. Sen jälkeen valitse ”jatkuva tilaaja”.
4. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot jne. Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät, sekä pankki- että luottokortti.
5. Lisää kampanjakoodi ”KAVERIVIIKKO” alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”
6. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus.
7. Sen jälkeen palvelu on avoinna ilmaiseksi 3 viikkoa. Nauti treeneistä!

Huomioithan, että 3 viikon jälkeen tilaus jatkuu, ellei tilausta peruta. 20€:n kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Tilauksessa ei ole sitoutumismaksua ja sen voi irtisanoa milloin tahansa. Käytä koodi viimeistään 14.2.2016. Etua ei voi yhdistää muiden etujen kanssa.

Nähdään treeneissä! 🙂

inWell-valmentajasi

Sanna Nissinaho

sanna-promokuva2

 


Keskustelu

 1. Hei,

  Löysin linkin tälle mahtavalle sivulle sisustusblogin nimeltä Lämmin Ilo kautta. Tämä konsepti vaikuttaa erittäin lupaavalta ja lähdenkin mukaan kokeilemaan treenejä.

  Ensin haluaisin kuitenkin esittää asiaan täysin liittymättömän kysymyksen: Kenen on tuo upea valkoinen puuhelmin koristeltu ryijy olohuoneen seinällä, minkä edessä ilmaisvideon perusteella teet treenit?! Se on kertakaikkisen upea ja haluan samanlaisen!

  Ystävällisin terveisin,

  Jenni

  1. Kiitos Jenni.
   Olen tehnyt ryijyn ”omasta päästä” solmutekniikkaa käyttäen. Eli ryijy solmittu erilaisilla solmusidonnoilla. Materiaalina paksu villa-fanttilanka. Seinäryijyyn minulla ei valitettavasti ole antaa ohjetta.
   Netistä kyllä löytyy paljon ohjeita erilaisten solmujen tekemiseen.
   Google-haulla ”makramee” löytyy paljon ideoita kuvina. Kannattaa käydä selailemassa 🙂
   -Sanna

 2. Hei.. miten tuo kortilla maksaminen tapahtuu? Lähteekö maksu automaattisesti tililtä vai? Eikö ole laskuvaihtoehtoa?

  1. Hei Taly,

   Maksaminen toimii suoraveloituksella.
   Kokeiluajan jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, ellei tilausta peruta.
   20€:n kuukausimaksu veloitetaan kuukauden välein. (suoraan tililtä tai sitten luoton puolelta, jos käytät luottopuolen numeroa)
   Ei irtisanomisaikaa, voit lopettaa jäsenyyden milloin vain.

   Tästä näet missä kohtaa debit- tai credit- numero kortissasi on.

   Voit myös maksaa liikuntaseteleillä.

   Tervetuloa mukaan!

   -Sanna

 3. Hei. Miksi kaikki videot eivät ole auki? Aukenevatko ne vasta, kun on kerännyt tarpeeksi pisteitä harjoituksista vai miten 🙂 ? Ja miksi aloittelijan treenipolku ei ole käytettävissäni? Aloittaisin siitä, mutta siinä lukee, että avataan kohta…..

  1. Hei Elena,
   Eri videotreeni-kategoriat avautuu käyttöön sitä mukaan, kun sinulle kertyy kyseisestä kategoriasta treenejä viikkosuunnitelmien edetessä. Kevyet treenit-polku on vielä työn alla, ja avautuu käyttöön maaliskuun aikana. Jos aloitteleva liikkuja-tason treenit tuntuu liian haastavilta, voit hyvin siirtyä raskauspolun treeneihin viikolle 18. Raskauspolun treenit ovat olleet hyvin tykättyjä, saa vähän kevyemmän startin treeneihin vaikka ei raskaana olisikaan.
   -Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *