Mitä valintoja tekisin?

Hyvinvointi on pitkälti toistuvien tekojen summa. Teemme arjessa jatkuvasti monia erilaisia valintoja. Valinnat ratkaisevat.

Se, valitsenko tänään sohvalla makoilun vai lyhyen kotitreenin, ei merkittävästi hetkauta hyvinvointiani pitkällä aikavälillä. Mutta jos toistan samaa valintaa päivittäin, viikosta toiseen, vaikutus hyvinvointiini on ilmeinen. Valintojen summa ei välttämättä kerrallaan ole kovin suuri, mutta kuukausien ja vuosien mittaan erosta tulee valtava.

 

Muista siis: pienenkin teon toistaminen tuo ajan myötä suuria tuloksia.

 

Tuntuuko, että kesän jälkeen odotat innolla edessä avautuvia haasteita – vai onko ehkä tahmeampaa?

Olemme luonnostaan mukavuudenhaluisia. Pysyttelemme mielellään mukavuusalueellamme – siinä tilassa, jossa meidän on hyvä ja turvallista olla. Kaikki on ikään kuin hallinnassa. Mutta jos haluaa menestyä ja edetä tai saavuttaa jotain uutta elämässä, mukavuusalueelta on välttämätöntä välillä poistua.

Työnnämme helposti syrjään omat tarpeemme – priorisoimme itsemme ja omat tarpeemme viimeisiksi. Tuo tie saattaa lopulta uuvuttaa. Kannustan sinua luomaan aikaa myös itsellesi. Sinä ja sinun hyvinvointi on olennainen osa koko lähipiirisi hyvinvointia ajatellen.

Olen niin kiitollinen siitä että inWell-treenit ovat tuoneet monelle iloa ja virkeätä mieltä. Kun pidämme omasta hyvinvoinnistamme huolta, liikumme ja syömme terveellisesti, jaksamme myös paremmin arjessa. Energisyys lisääntyy ja siitä hyötyvät myös lähimmäisemme. Kun huolehdit itsestäsi,  jaksat touhuta arjen askareet hymy huulilla – ehkä lähimmäisetkin huomauttaa pirteydestäsi ja töissäkin arki sujuu jouhevammin.

Arvostan aikaasi. Olen suunnitellut sinulle kaiken valmiiksi. Sinun tarvitsee vain klikata mukaan inWelliin ja nauttia ohjatuista treeneistä.

Tee hyvin.

-Sanna

 

www.inwell.fi

 

Treenaan avojaloin – täällä tärkeimmät pointit kengättomän luonnonmukaisen liikkumisen hyödyistä.