Treenivälinevinkit

gofitness-matto

 

Hyviä uutisia kaikille inWell-treenaajille!  

Sain solmittua tämän vuoden loppuun kestävän edun www.gofitness.fi -verkkokauppaan, josta voi hankkia inWell-treeneissä tarvittavia välineitä, jumppamattoja, vaatteita ym.

inWell-treenaajat saavat 10% alennuksen alekoodilla ”inwell”.

 

 

Seuraavissa linkeissä muutama tuote joita suosittelen:

Tästä löytyy kuvassa oleva jumppamatto ei karkaile ja kestää myös inWell treeneissä. Värejäkin on useampia vaihtoehtoja, myös hinta- laatusuhde on kohdallaan.

Sopiva jumppapallo löytyy tästä. Jumppapalloa valitessa on tärkeä huomioida koko. Sopiva koko riippuu omasta pituudesta: pallon päällä istuessa polvissa tulisi olla 90 asteen kulma. Jumppapalloja on kolmea kokoa: 55, 65 ja 75 cm halkaisijaltaan. 65 cm halkaisijaltaan oleva jumppapallo sopii useimmille; pidemmät ihmiset (180 cm ja yli) voivat käyttää 75 cm palloja ja lyhyemmät (160 cm ja alle) 55 cm palloja. Liian pienestä pallosta on harvoin haittaa, mutta liian iso pallo voi vaikeuttaa liikkeiden suorittamista.

Kahvakuulan pääsee valitsemaan tästä linkistä. Kahvakuulaan kannattaa valita leveämpi kahva, että kahvasta saa otteen molemmilla käsillä yhtä aikaa.

Tästä löytyy inWell treeneihin sopivat kantikkaat käsipainot. Kantikkaita suosin siksi, että ne eivät karkaa treenatessa.

Hyppynaru on hyvä olla jämäkkää tekoa.

Tästä linkistä löytyy sopiva kuminauhasetti.

 

 

-Sanna

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *