Uutta kategoriaa pukkaa :)

No niin inWell-väki!

Aurinko paistaa (ja välillä sataa vettä): kesä on vahvasti tuloillaan. Joku tuossa jo ennustikin, että tulossa on kaunis kesä 🙂  inWellin treenit on helppo tehdä kesäisin ulkona. Voimajoogailu nurtsilla sinisen taivaan alla on kokeilemisen arvoista!

 

Nyt olen syystäkin innoissani, koska julkaisen kaksi uutta treenikategoriaa!

 

kuminauha3

Kuminauhatreenit

Kuminauhatreeneissä välineenä käytetään lyhyttä suljettua kuminauhaa. Tämä treeniväline on kevyt ja vie vain vähän tilaa – se kulkee siis helposti mukana, halusitpa treenata missä vain. Voit mainiosti hyödyntää uusia kuminauhatreenejä kesälomareissussa, mökillä, matkalla tai vaikka lähipuistossa.

 

kuula1

Kahvakuulatreenit

Kahvakuulatreenit on ollut toivotuin uudistus ja toinen uusi kategoria onkin Aloittelijan kahvakuulatreenit. Kahvakuulaan päästään jatkossa käsiksi jo heti Tehotreenipolun alkutaipaleella. Kevyet treenit -polulla kahvakuulailu aloitetaan treeniohjelman kolmannella kuukaudella. Aloittelijan kahvakuulatreeni ei tarkoita sitä, etteivät ne sopisi myös kokeneelle kuulailijalle. Harjaantunut kahvakuulailija voi ottaa isompaa kuulaa käyttöön, ja taas tuntee treenanneensa 🙂

Voit myös valita vapaavalintaisen kahvakuulatreenin tai kuminauhajumpan mille tahansa päivälle treenikirjastosta ihan fiiliksesi mukaan!

(Kuminauhatreenit on näkyvissä TEHOtreenipolulla ja aloittelijan kahvakuulatreenit on tehtävissä TEHOtreenipolun lisäksi myös Kevyet treenit-polulla.)

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

-Sanna


Keskustelu

  1. Huippuja uudistuksia! Ois kiva et nää näkyis myös raskauspolulla, sais välillä vaihtelua treeneihin ja soveltaa itse.

  2. Tykkäisin myös kovasti, että näkyis raskaupolulla nämä uudet jutskat! Vaikka kohtahan tästä pääsee jo normijumppiin siirtymään..huh! 😊

  3. Kahvakuula on todella kiva ja tehokas lisä jo ennestäänkin vaihteleviin treeneihin, kiitosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *