Miten kerään pisteitä ja sydämiä inWellissä? Ja entä jos sairastun?

Tässä avaan hieman miten pisteet, Level ja Syke toimii inWellissä.

Ja miten niitä avaimia lukossa olevien treenien avaamiseen tienataan?

Saat uuden avaimen aina kun saavutat 1000 pistettä.

Miten pisteet kertyvät?

Saat kerättyä pisteitä treenaamalla.

  • treenisuunnitelman mukainen treeni: 50 pistettä.
  • oma treeni tai ylimääräinen inwell treeni: 25pistettä.
  • kun koko viikko on suoritettu treenisuunnitelmassa: +100pistettä.
  • HUOM: Kun inWell Syke on täysillä, tienaat kaikki pisteet kaksinkertaisena!

Kun suoritat treenin, Syke lähtee käyntiin. Kun treenaat uudestaan viimeistään ylihuomenna, Syke nousee entistä korkeammalle. Eli päivässä Syke voi nousta yhden pykälän.

Uuden inWell Levelin ja avaimen saat (eli ympyrän sisällä oleva numero kasvaa), kun olet saavuttanut 1000 pistettä.

Tienaamallasi avaimella voit avata vapaavalintaisia treenejä Treenit-välilehdellä. Samalla välilehdellä näet myös montako avainta sinulla on käytettävissä tällä hetkellä.

Hartiajumpat, lantionpohjajumpat, taaperotreenit ja venyttelyt ovat suoraan auki. Tuki & liikkuvuus- ja toiminnalliset keskivartalotreenit -kansioista ovat auki ensimmäiset harjoitukset, koska ajatus on että ne suoritetaan järjestyksessä.

Avaimella avaamisen lisäksi lukitut treenit avautuvat aina sitä mukaa kun treeni tulee vastaan treenisuunnitelmassa. Treenisuunnitelman mukaan treenatessa sinun ei siis ole välttämätöntä käyttää avaimia!

Eikö inWell toimi sujuvasti?

inWell on moderni verkkosovellus joka tarvitsee toimiakseen modernin selaimen.

Jos sinulla on esimerkiksi vuosi aikaa siitä kun selaimesi on viimeksi päivitetty, inWell ei välttämättä toimi suunnitellusti.

Tee siis näin:

1. Lataa kokonaan uusi selain laitteeseesi.
2. Jos kohta yksi ei auta, niin lataa laitteeseesi eri merkkinen selain. Jos käytit aikaisemmin esimerkiksi Chromea, lataa Firefox.

Näin saat viimeisimmän version käyttöösi, ja modernilla inWell-verkkosovelluksella on mahdollisuus toimia suunnitellusti.

Kun olet päivittänyt selaimen, on hyvä muistaa että älyläite kannattaa käynnistää uudelleen noin viikon välein. Näin selain päivittyy ja verkkosovellukset toimivat moitteettomasti.

Ja aina saa kysyä jos joku asia askarruttaa.

Sanna
sanna@inwell.fi

Nämä ohjeet löytyvät myös inWellin sivujen alalaidasta ”Opastussivu”.

https://inwell.fi/opastussivu

OLETKO SAIRAS?

Jos sairastut ja sinun tulee pitää treeneistä taukoa, ei tarvitse tehdä mitään. Treenisuunnitelma pysyy samana, jos et ole merkinnyt yhtään treeniä suoritetuksi. Jos olet merkannut yhden tai useamman treenin suoritetuksi, treenisuunnitelma etenee ja saat seuraavalle viikolle uuden ohjelman. Pääset kuitenkin halutessa palaamaan aikaisempiin treenisuunnitelmiin Polku-välilehdeltä. Sivun ylälaidassa on kaksi nuolta, joita klikkaamalla pystyt pakittamaan taaksepäin viikoissa tai etenemään viikoissa aina sinne asti, mihin asti olet joskus treeneissä edennyt.