Avokado-kana-papupasta

avokadokanapasta

Törmäsin jokin aika sitten kaupassa kiinnostavaan Risentan papupastaan. Tuoteselostetta vilkaistessani ravintokuidun ja proteiinin ravintoarvot vakuuttivat heti. Sadassa grammassa oli ravintokuitua 15g ja proteiinia 44g. Hiilihydraatteja pastassa on 18g/100g.  Tämä lähtikin heti kokeiluun.

Papupasta-spagetti yllätti positiivisesti. Koostumus on keitettynä sopivan kiinteä ja maku ei mielestäni juurikaan poikennut muista pastoista.

”Keltaisista luomusoijapavuista valmistettu ja runsaasti proteiinia sisältävä papuspagetti on yhtä helppo valmistaa kuin tavallinen pasta, mutta se sisältää kaikki papujen hyvät ominaisuudet. Se on myös täysin gluteenitonta ja sopii siten myös keliaakikoille.”

 

Tein pastan kaveriksi AVOKADOKANA-KASTIKKEEN

  • 400g maustamatonta kanaa
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mausteet oman maun mukaan: kurkuma, cayennepippuri, paprikajauhe, ruususuola, herbamarea
  • 1-2 avokadoa
  • 2rkl sitruunan mehua
  • 1-2dl vettä
  • 2dl kaurakermaa
  • oliiviöljyä
  1. Silppua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.
  2. Lisää kana sekaan ja kypsennä.
  3. Mausta ja lisää vettä. Hauduta.
  4. Lisää kerma ja haarukalla muussattu avokado.
  5. Lisää sitruunanmehu.
  6. Anna maustua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
  7. Lisää kastiketta haluamasi määrä keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

avokadokanapasta2