Snickers-patukka ei ole koskaan ollut suurinta herkkuani, mutta Snickers-raakapatukoista olen kuullut niin paljon kehuja ja ylistäviä sanoja, että näitä täytyi itsekin kokeilla.
Maapähkinäinen pohja, makea taatelikinuski, viimeistely raakasuklaakuorrutteella; eihän lopputulos voi olla muuta kuin makea ja herkullinen. Ja sitä se todella on! Jos raakakokkailu on sinulle vielä uutta, suosittelen aloittamaan ehdottomasti näistä raaka-Snickerseistä. Voittaa mennen tullen perinteisen Snickers-patukan, ja vielä ilman lisättyä sokeria tai muutakaan ylimääräistä. Kalorittomiahan nämä ei ole, joten sen vuoksi määrä kannattaa pitää kohtuullisena.
RAAKA-SNICKERSPALAT
POHJA:
- 1dl maapähkinävoita (suolattu)
- 2rkl hunajaa tai agave-siirappia
- 2rkl mantelijauhoja
- Sekoita pohjan ainekset keskenään ja levitä massa leivinpaperilla vuoratun astian pohjalle kokoon 10x20cm.
- Laita pakasteeseen jähmettymään.
TÄYTE:
- 12 pehmeää taatelia
- 1rkl kookosöljyä (sulatettuna)
- 1rkl vettä
- ripaus vaniljaa
- ripaus laadukasta suolaa
- noin 1dl maapähkinöitä tai cashewpähkinöitä
- Soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä täytteen ainekset keskenään.
- Levitä täyte pohjan päälle.
- Painele massaan pähkinöitä haluamasi määrä
- Laita pakasteeseen jähmettymään.
KUORRUTE:
- 3rkl kookosöljyä (sulatettuna)
- 2rkl hunajaa
- 3rkl raakakaakaojauhetta
- Sekoita suklaakuorrutteen ainekset keskenään.
- Levitä suklaa pohjan ja täytteen päälle.
- Anna jähmettyä pakasteessa 1-2 tuntia.
Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja nautiskele.