Tässä herkullinen resepti viikonlopun menuun. Pannukakkua voit herkutella joko aamupalalla, välipalalla tai iltapalalla. Proteiinipitoinen ja hyvää rasvaa sisältävä herkku, joka pitää nälän loitolla. Ei muuta kuin kokkaamaan!
PANNUKAKKU
- 2 kananmunaa
- 2 kananmunan valkuaista
- 2rkl kookosjauhoja
- 1rkl kookosöljyä
- 2rkl hunajaa tai muuta makeuttajaa
- ripaus suolaa
- paistamiseen kookosöljyä
- Sekoita keskenään kaksi kananmunaa, jauhot, öljy, suola ja hunaja.
- Vaahdota erillisessä kulhossa valkuaiset.
- Ota vaahdosta sivuun 2rkl ja lisää loput jo tehtyyn seokseen.
- Laita pannulle 1rkl kookosöljyä ja kaada taikina pannulle.
- Paista noin 4-5 minuuttia keskilämmöllä ja käännä pannukakku.
- Lisää valkuaisvaahtoon haluamaasi makeuttajaa ja sekoita varovasti.
- Nauti pannukakku marjojen ja valkuaisvaahdon kera.