*1 annos
MUNAKOKKELI:
2 luomu kananmunaa
1 rkl luomuvoita
1 rkl vihersipulia
suolaa & pippuria
BURSCHETTA-LEIPÄ:
1 tomaatti, kuutioitu
1/2 valkosipulin kynsi, puristettu
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl tuoretta basilikaa
suolaa & pippuria
1-2 palaa kuitupitoista leipää (suositus: 100% kauraleipä. Esimerkiksi Lidlin 100% luomukauraleipä, Vaasan 100% kauraleipä tai Pulla-pirtin 100% kauraleipä)
1. Vatkaa munien rakenne rikki.
2. Sulata voi paistinpannulla ja lisää munaseos. Pidä maltillinen lämpötila. Sekoita pienin väliajoin ettei munaseos tartu pohjaan. Voit tarvittaessa ottaa paistinpannun välillä pois liedeltä.
3. Lisää vihersipuli sekä suolaa ja pippuria maun mukaan.
4. Paahda leivät leivänpaahtimessa ja valmista sillä aikaa tomaattipäällys leiville. Sekoita keskenään pilkottu tomaatti, puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy, balsamiviinietikka, basilika ja suolaa & pippuria.
5. Kuorruta leivät tomaattiseoksella ja nauti munakokkelin kera.