inWellin hyvinvointivalmennus

Kun puhutaan ravinnosta, voimme havaita monenlaista mielipidettä ja ohjeistusta siitä, mitä tulee syödä ja kuinka paljon. Eroavaisuudet liittyy erityisesti hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen määriin. Joku puhuu täysin hiilareiden puolesta, kun taas toinen saattaa olla sitä mieltä että niitä ei tarvita juuri ollenkaan.

❓Mistä sen nyt sitten tietää, mitä tulee syödä ja kuinka paljon?

Asia ei ehkä olekaan niin monimutkainen mitä netin ihmeellinen maailma antaa ymmärtää. Jokaisella on mahdollisuus löytää itselle sopivat määrät ja suhteet proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen välillä kokeilemalla. Toimivaan ravintoainejakaumaan vaikuttaa muun muassa geenit, oma arjen aktiivisuus kuin jokaisen henkilökohtaiset tavoitteetkin.

Olemme kaikki yksilöitä. Jokaisella meistä on oma paras ruokavalio. Sinulla se on hieman erilainen kuin jollain toisella. Lisäksi jokaisen oma yksilöllinen ruokavalio muuttuu elämän aikana muutamia kertoja muun muassa iän, aktiivisuuden, raskauden, imetysajan, stressin ja naisilla kuukausittain hormonikierron mukaan. Itselle paras ruokavalio löytyy kokeilemalla – jokaiselle meistä. Tavoitteena on oppia kuulostelemaan omaa kehoa ja sen viestejä.

💚inWellin hyvinvointivalmennuksessa autan sinua löytämään sinulle toimivan tavan ravita itseäsi. Tavan, jolla vahvistat ja ylläpidät terveyttä ja hyvää oloa. Premium-jäsenenä pääset nauttimaan inWellin hyvinvointivalmennuksesta. Pääset halutessasi vaihtamaan jäsenyyden premiumiin Hyvinvointi-välilehdeltä. Jos herää jotain kysyttävää hyvinvointivalmennuksesta, vastaan mielellään mieltä askarruttaviin kysymyksiin sanna@inwell.fi

-Sanna-