KauppaSuomi

Ehkä luit KauppaSuomi -lehdestä tästä mahdollisuudesta sinulle, tai sitten löysit tänne itse. Joka tapauksessa minulla on sinulle hyviä uutisia.

 

KauppaSuomi haluaa ilahduttaa lukijoitaan kahden viikon kokeiluajalla inWell-treenipalveluun: saat kaksi viikkoa inWell-treenejä täysin ilmaiseksi!

 

Pääset kokemaan kotitreenaamisen ihanan helppouden ja tehokkuuden, ja jos treenit eivät maistu, et maksa tuosta ajasta yhtään mitään.

Nyt on siis loistava tilaisuus kokeilla inWell-treenaamista.

Minä uskon, että inWell-treenitapa on omiaan myös juuri sinulle; olitpa sitten kiireinen uraihminen, aika kortilla oleva kotiäiti tai muuten vain treenaisit mielelläsi kätevästi kotona. Ja jos odotat lasta, uskallan kyllä luvata, että odotusaikana kuvaama uusi inWell-raskauspolku on parasta treeniä, mitä odottavalle äidille on tarjolla.

Kannattaa muistaa, että kotona treenaaminen ei ole mitään tehotonta puuhastelua, eikä sitä pidä hävetä. Olen vahvasti sitä mieltä, että vanhat käsitykset kotona treenaamisesta joutavat romukoppaan.

Jos vielä epäröit, tutustu toki inWell-treenaajien antamaan mahtavaan palautteeseen. Sitä pääset lukemaan TÄSTÄ!

Ohjeet KAUPPASUOMI kokeilujaksoon:

1. Mene sivuille: inwell.fi
2. Valitse etusivulta: ”liity mukaan”.
3. Sen jälkeen valitse ”jatkuva tilaaja”.
4. Luo tunnukset, kirjaa korttisi tiedot jne. Kaikki yleisimmät maksukortit käyvät, sekä pankki- että luottokortti.
5. Lisää kampanjakoodi ”KAUPPASUOMI” alhaalla olevaan alennuskoodi-kohtaan ja klikkaa ”KÄYTÄ”
6. Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus.
7. Sen jälkeen palvelu on avoinna ilmaiseksi 2 viikkoa. Nauti treeneistä!

Huomioithan, että 2 viikon jälkeen tilaus jatkuu, ellei tilausta peruta. 20€:n kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukauden välein. Tilauksessa ei ole sitoutumismaksua ja sen voi irtisanoa milloin tahansa. Käytä koodi viimeistään 9.3.2016. Etua ei voi yhdistää muiden etujen kanssa.

Nähdään treeneissä! 🙂

inWell-valmentajasi

Sanna Nissinaho

viikkosuunitelma