*1 annos
2 munaa
1 rkl luomuvoita
1 rkl kookosöljyä
1 sipuli
1 rkl neitsytoliiviöljyä
2 1/2 dl lehtikaalta, pilkottuna
1 rkl tuoretta ruohosipulia
1/2 dl täysjyväriisiä
1/2 kanaliemikuutio
herbamarea
- Kaada vettä kattilaan. Lisää veteen kasvisliemikuutio. Kuumenna vesi niin että kasvisliemikuutio liukenee veteen. Laita riisi kypsymään kattilaan.
- Kun keittoaikaa on jäljellä 10 minuuttia, aloita munakokkelin valmistaminen.
- Sulata 1 rkl voita ja 1 rkl kookosöljyä pannulla. Lisää sipulit ja kuulota minuutin verran ja lisää munat.
- Kun munat ovat melkein valmiit, siirrä ne paistinpannun toiseen reunaan ja lisää 1 rkl oliiviöljyä pannun tyhjälle puolelle. Lisää pilkotut lehtikaalit öljyn joukkoon ja hauduta pehmeiksi parin minuutin ajan.
- Lisää keitetty riisi lehtikaalin joukkoon ja sekoita.
- Lisää tuoretta ruohosipulia munakokkelin joukkoon. Mausta herbamarella ja nauti.