Paprika-munakas pekonilla

IMG_5364

Helposti ja nopeasti valmistuvia välipalavaihtoehtoja ei ole koskaan liikaa. Nämä paprika- munakkaat valmistuvat hetkessä ja ovat myös hyvin nälkää pitäviä. Pekonin voit jättää halutessasi kokonaan pois tai korvata sen esimerkiksi kanasuikaleilla. Nämä sopivat myös hyvin aamupalalla nautittavaksi.

 

PAPRIKA-MUNAKAS PEKONILLA

  • 2 munaa
  • 2 siivua paprikaa
  • 2 pekonisiivua
  • mausteita
  1. Pilko pari siivua pekonia ja paista pannulla. Siirrä pekonit paistamisen jälkeen sivuun.
  2. Leikkaa paprikasta pari 1cm paksuista siivua. Lisää paistinpannulle tilkka oliiviöljyä ja laita paprikat pannulle pienellä lämmöllä kuullottumaan.
  3. Riko munat kulhossa ja kaada munaseos paprikoiden sisään. Lisää mukaan paistetut pekonit ja haluamasi mausteet.
  4. Kun munaseos on jähmettynyt, voit halutessasi kääntää paprikat ympäri ja paistaa myös toiselta puolelta.

Helppoa, maukasta ja ruokaisaa!

IMG_5362