*2 annosta
14 dl ruusukaalta, pieniksi paloiksi pilkottuna
2 isoa luomuomenaa, pieniksi paloiksi lohkottuna
3 1/2 dl lehtikaalta, varret poistettuna/pieniksi paloiksi pilkottuna
1/2 dl kuivattuja karpaloita
1/2 dl pekaanipähkinöitä
1/2 dl täysrasvaista fetajuustoa, murusteltuna
2 rkl maca-jauhetta (vapaaehtoinen)
Kastike:
1/2 neitsytoliiviöljyä
2 rkl korianteria
1 rkl vaahterasiirappia
2 rkl tuorepuristettua sitruunan mehua
- Laita kaikki ainekset salaattikulhoon ja sekoita.
- Lisää kastikeainekset erilliseen kulhoon ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Jaa salaatti ja kastike kahteen yhtäsuureen osaan.
- Sekoita keskenään toinen osa salaatista ja kastikkeesta ja nauti. Säilytä jäljelle jäävä osa jääkaapissa seuraavaan päivään.