Vanhat käsitykset kotona treenaamisesta joutavat romukoppaan

 

Kotona treenaamisella on huono kaiku. Yleinen käsitys on valitettavasti se, että kotona treenaaminen on tehotonta puuhastelua TV-shopista ostettujen härvelien kanssa. Jos sanoo treenaavansa kotona, saa kohdata usein hymähtelyä. Jos treenaat itseksesi, olet puuhastelija.

Tämä ajatus on kieltämättä ihan ymmärrettävä. Kotitreeni on omatoimisesti tehtynä usein lyhytkestoinen ja heikosti suunniteltu ohimenevä innostus.

Monelle kehonpainoharjoittelu on ensimmäinen porras liikkumattomuudesta lihasharjoitteluun. Usein taustalla on ajatus painon pudottamisesta jollakin intensiivisellä dieetillä ja treeni unohtuu yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Kun treenaa yksikseen, on helppo päästää itsensä liian vähällä. Me ihmiset olemme sellaisia, että tarvitsemme kirittäjää. Moni lähtee ryhmäliikuntatunneille siitä syystä, että täysin omatoimiseen liikuntaan on vaikeaa löytää tarpeeksi itsekuria. Jos haluaa kehittyä, lähtee lenkille vähintään sykemittarin kanssa. Tsempparin ja kirittäjän puute on ollut tähän asti iso haaste kotitreenaajille. Siihen tarjoan ratkaisun.

Kotona treenaamisen edut ovat huikeita: aikaa säästyy rutkasti ja kuntoilun ajankohdan voi valita vilskeisessäkin elämäntilanteessa joustavasti. Harvoin on sellaista päivää, johon ei mahtuisi vartin treeni.

Ja sehän myös tulee tehtyä tosissaan: inWell tuo jokaiselle kirittäjän ja tsempparin sinne kotiin!

Salikortti tai -sopimus ei pidä sinua kunnossa, jos et siellä ehdi käymään. Kannustavasti toteutettu kotitreeni on useimmille kaikkein tuloksellisin ja tehokkain treenimuoto!

Huom! Käytä 16.4.2017 klo 23:59 mennessä koodia

KEVATKOKEILU,

niin saat kokeilla inWell-videotreenipalvelua kaksi viikkoa ilmaiseksi – ilman sitoumusta.


Inwell:
Sopii juuri sinulle – 6 eri treenipolkua

Kannustava ja nousujohteinen – haastavuus kasvaa etenemisesi myötä

Hyväksi havaittu – tuhansia tyytyväisiä, jatkuvasti treenaavia jäseniä

Et jää yksin – pääsy tsemppaavaan ja auttavaan treeniyhteisöön Facebookissa

Aina piristävä – satoja erilaisia treenejä

Kokeilen 14 vrk ilmaiseksi

(Treenipalvelun jäsenyyshinta normaalisti 20€/kk)

 

Taulukko inWell

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *